Stelian Sasu, preşedintele organizaţiei ALDE Oteşani, inventariază proiectele din localitate

Tânărul Stelian Sasu este cunoscut în toată ţara pentru măestria de care dă dovadă într-o îndeletnicire nu des întâlnită. Înzestrat cu un talent ieşit din comun, Stelian sculptează în lemn obiecte de uz casnic, gospodăresc, dar şi de amenajare a unor spaţii verzi, curţi, grădini, parcuri. Sculpturile sale sunt unice pentru că foloseşte rădăcinile unor copaci.


Presa locală a scris despre aceste adevărate opere de artă, iar în ultimii ani au fost şi posturi TV care le-au prezentat. Puţini ştiu însă că Stelian Sasu este liderul organizaţiei ALDE din Oteşani şi că în această calitate se implică constant în proiecte pentru dezvoltarea localităţii sale natale, unde îşi are şi atelierul de creaţie şi producţie.


“Am făcut o comisie în organizaţia ALDE Oteşni care are ca sarcină inventarierea tuturor proiectelor necesare dezvoltării infrastructurii comunităţii noastre. Multă lume este nemulţumită de actuala administraţie din comună, dar eu am spus mereu că nu poţi doar să critici şi că trebuie să vii şi cu soluţii. De aceea luăm acum fiecare sat, fiecare cătun, vorbim cu fiecare familie şi facem o listă cu lucrări: poduri, podeţe, tuburi, iluminat, asfaltări, pietruiri, traversări, tot ce este necesar. Apoi urmează să ne consultăm asupra priorităţilor, a eventualelor surse de finanţare. Pregătim pe plan politic o listă pentru următoarele alegeri. Sunt în permanent contact cu domnul Adrian Buşu, vicepreşedinte al CJ Vâlcea şi unul dintre liderii judeţeni ai ALDE, deoarece îmi doresc să fim cu adevărat o alternativă la cei care conduc administraţia. Să aducem la primăria Oteşani o echipă responsabilă de oameni care ştiu ce să facă, care doresc să facă, care merită să fie primar, viceprimar, consilier local”, spune Stelian Sasu. (T.G.)