Stelian Sasu – Coordonator zona Horezu Alianța Pentru Patrie Oteșani: “O să lupt pentru o Românie puternică si suverană!”

Stelian Sasu, coordonatorul zona Horezu Alianța Pentru Patrie Oteșani, este decis să lupte pentru drepturile românilor, dar și pentru eliminarea corupților și a celor care ne știrbesc din identitatea poporului. Tânărul consideră că până în prezent, clasa politică care ne-a condus a fost plină de oportuniști care au tras pentru propriile interese, ci nu pentru cei care trudesc zi de zi, pentru oamenii simpli.
“Da! O să lupt cât mă țin puterile pentru o Românie puternică si suverană! Știu ca nu e o bătălie ușoară, știu că sunt mulți ce văd România ca pe o pradă ușoară, dar vreau sa le transmit un mesaj clar: România aparține românilor! România este a întregului popor! Si dincolo de problemele si greutățile pe care le îndură, românii sunt un neam de oameni puternici, patrioți! Pe cei ce formăm familia Alianța Pentru Patrie ne mâna in lupta dragostea de țară, ne este lumină pământul sfânt strămoșesc, ne motivează strigătul disperat al unui popor chinuit de o clasă politică de oportuniști! Ne apărăm țara de aceiași politicieni ce au furat strălucirea unei Românii râvnite de multe alte popoare! Aceiași politicieni ce s-au mânjit de sângele celor ce s-au sacrificat pentru libertatea țării lor! Aceiași oameni ce au luat pe conștiință mii de morți pe care nu s-au preocupat să îi trateze! Sunt cei ce au furat copilăria a milioane de copii pe care i-au închis în case! Cei ce și-au bătut joc de viitorul unei întregi țări! Cu asta ne luptăm dragi români! Toți aceștia, vor suporta mânia si furia tuturor celor pe care i-au batjocorit!
România, e timpul să înflorești! Români, e timpul să vă redobândiți demnitatea și mândria de a fi români!”, este mesajul transmis de Stelian Sasu.