ȘTEFAN OVIDIU POPA: “Guvernul a spus că va face multe, dar nu a făcut nimic!”

Deputatul social-democrat Ștefan Ovidiu Popa afirmă că din cauza eșecului lamentabil cu IMM Invest, niciun IMM nu și-a luat încă un credit garantat de stat, care să-i permită supraviețuirea. Politicianul mai acuză Guvernul Orban
că nu a luat nicio măsură concretă pentru sprijinirea agriculturii.

“Cîțu declară că se împrumută pentru a rambursa TVA. Au fost rambursate 6 miliarde lei, dar guvernul s-a împrumutat 35 de miliarde lei de la începutul anului! Unde e diferența?
Niciun român nu a putut să-și amâne ratele fără a plăti dobândă la dobândă.
Niciun român și nicio firmă nu poate să-și amâne și să-și reeșaloneze plata facturilor la utilități, pentru că PNL a blocat legea la CCR.
Niciun român și nicio firmă nu și-a putut amâna și reeșalona plata chiriei pentru că Iohannis întârzie promulgarea Legii PSD.
Nicio măsură concretă pentru sprijinirea agriculturii, care pe lângă pandemie a fost lovită și de secetă! Un singur lucru a făcut: să livreze Germaniei și altor state forța de muncă pentru salvarea agriculturii lor, nu pentru salvarea agriculturii noastre.
Toate proiectele PSD au fost blocate!
Asta este România pe care ne-o oferă președintele și actualul guvern!”, precizează deputatul vâlcean Ștefan Ovidiu Popa.