Spitalul Orăşenesc Horezu va avea Compartiment de Recuperare Medicală şi Fizioterapie

Ilie Fârtat, primarul oraşului Horezu, a primit azi, 23 martie, o veste foarte bună de la Ministerul Sănătăţii, şi anume aprobarea înfiinţării unui compartiment de Recuperare Medicală şi Fizioterapie.

„Încă din luna ianuarie avem la ambulatoriu un doctor nou, specialist, care şi-a dorit să îşi extindă activitatea. Acest Compartiment de Recuperare Medicală şi Fizioterapie este absolut necesar pentru pacienţii care se deplasau în alte localităţi. Azi am primit aprobarea modificării structurii organigramei Spitalului Orăşenesc Horezu. Prin urmare, am reuşit un lucru foarte bun. În următoarele două săptămâni se va dota acest compartiment cu paturi speciale şi mobilierul necesar. De asemenea, se mai crează încă şase locuri de muncă şi ne vom ocupa de angajarea persoanelor specializate. Veniturile spitalului vor creşte considerabil cu crearea acestui nou compartiment”, afirmă Ilie Fârtat.
Spitalul orăşenesc din Horezu, cea de a doua unitate sanitară ca mărime din Vâlcea deserveşte 50.000 de locuitori din Horezu şi localităţile învecinate. De aproximativ un an, spitalul are un ambulatoriu reabilitat si modernizat cu fonduri europene. De asemenea, este dotat cu echipamente medicale specifice activităţilor prestate în cadrul ambulatoriului.

Letiţia LAZĂR