Spectacol de colinde în biserica Sfinţii Apostoli Rm. Vâlcea

Lângă bradul impozant împodobit frumos din biserica Sfinţii Apostoli Rm. Vâlcea, sute de copii s-au adunat vineri, 18 decembrie, dela ora 18,00, cu speranţa de a primi cadouri de la Moş Crăciun. Un frumos spectacol de colinde minunate a fost susţinut de Corala bisericii, dirijor diacon Petre Bărănguţă.

IMG-20151220-WA0023
În jurul bradului nu s-au adunat numai enoriaşii din zona Nord a oraşului. Printre cei prezenţi au fost şi viceprimarul oraşului, Vasile Cocoş, dar şi foistul edil al Râmnicului, Mircea Gutău şi soţia. Timp de o oră cei prezenţi au fost fascinaţi de trilurile Coralei, dar şi de surpriza serii, Piculeaţă Antonio, 8 ani jumate, nepotul lui Puia Ionel, marele violinist al judeţului Vâlcea, trecut în nefiinţă, un copil de excepţie , elev la Şcola Dinu Lipatti din Bucureşti, care a oferit celor prezenţi, care a cântat la vioară Balada lui Ciprian Porumbescu, dovedind că îi calcă pe urme bunicului său.
Preotul paroh Ion Bănuţă , coordonatorul acestei acţiuni, împreună cu ceilalţi slujitori ai bisericii, au împodobit un brad mare în lăcaşul de cult şi au pregătit sute de cadouri pentru copiii care au venit să cânte colinde, alături de Corală.
IMG-20151220-WA0015
“La noi acest concert este deja o tradiţie. Noi, biserica Sfinţii Apostoli, în fiecare an oferim credincioşilor nostri clipe de neuitat alături de Corala condusă de diaconul nostru Petre Bărănguţă. Darurile pentru copii au fost strânse cu ajutorul unor sponsori şi oameni cu suflet bun care au dorit să ne ajute în acţiunea noastră”, ne-a mărtusisit preotul paroh Ion Bănuţă.
IMG-20151220-WA0000
L.L.