Sorin Vasilache a restartat Olăneştiul

Oraşul staţiune Băile Olăneşti a cunoscut o dezvoltare a serviciilor în ultimii ani la care nimeni nu spera. Edilul Sorin Vasilache, cotat recent într-un sondaj realizat de liberali cu 72% încredere a populaţiei, a înţeles că lucrurile trebuie făcute pas cu pas.

Profesionalismul, onestitatea şi francheţea au făcut din edilul şef al oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache, un primar model. Pentru a asigura o bază solidă de susţinere a iniţiativelor şi măsurilor pe care le-a adoptat a ales să rămână consecvent unei maniere de lucru bazată pe dialog social şi economic. S-a consultat permanent cu locuitorii din oraşul Băile Olăneşti şi cu toţi cei interesaţi şi vizaţi în luarea deciziilor pe care el le-a elaborat şi urmau să fie implementate. În prezent, în oraşul Băile Olăneşti turiştii invadează pensiunile şi hotelurile nu numai în sezonul de vară. De Revelion şi imediat după, de Valentine’s Day, acum de 1 şi 8 martie, dar şi în week-end-uri foarte mulţi tineri vin cu familiile într-o staţiune care devenise la un moment dat o staţiune vizitată doar de pensionari cu afecţiuni ce trebuiau tratate aici.
Meritele administraţiei actuale trebuie acordate şi salariaţilor primăriei care au ridicat standardul profesional şi au ajuns să fie respectaţi de localnici pentru profesionalism. La începutul lunii viitoare vom publica un fotoreportaj din staţiune pentru ca cititorii noştri să poată vedea imagini dintr-o staţiune ce merită pe deplin vizitată, măcar în turism de week-end, dacă nu există timp pentru unul mai îndelungat. (T.G.)