ŞOCANT! Doi adolescenţi au violat alţi doi minori la un ştrand din Râmnic!

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost arestaţi preventiv pentru 15 zile după ce ar fi agresat sexual alţi doi minori, de 11 şi 16 ani, în incinta ştrandului Ostroveni din Râmnic.

Fapta s-ar fi petrecut vineri, cei doi tineri bănuiţi de viol fiind reţinuţi sâmbătă, duminică ei fiind prezentaţi de procurorii râmniceni magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care au dispus continuarea cercetării lor în stare de arest preventiv.
“În acest weekend, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca, 2 minori au fost agresați sexual în incinta unui complex de agrement din municipiul Râmnicu Valcea.
În urma sesizarii, polițiștii s-au deplasat la fata locului și au constat, în urma verificărilor efectuate, că sub amenințare verbala, 2 minori, de 14 și respectiv 15 ani, au întreținut relații sexuale cu alți doi tineri, de 11 și 16 ani.
În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați principalii suspecți, față de care a fost dispusă măsura retinerii pentru 24 de ore.
În cursul zilei de ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a emis mandate de arestare pe numele celor 2 minori pentru o perioadă de 15 zile.
În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol” – IPJ Vâlcea.
Dipoziţia judecătorilor poate fi contestată în termen de 48 de ore.