Slătioara îmbracă haine de sărbătoare! Primarul Romcescu pregăteşte surprize frumoase pentru localnici

Sorin Romcescu este un primar nu doar foarte activ şi eficient, dar este un primar care nu se plânge de greutăţi niciodată, de muncă multă, de lipsa banilor, de taxe mari, de Guverne care nu îl ajută, de Consiliul Judeţean. Nu se plânge de nimic, caută soluţii punctuale la fiecare problemă, face proiecte, aduce bani din UE, dar şi de la Bucureşti, face investiţii.

În mica comună va fi un lanţ de sărbători în luna decembrie şi totul cu bani foarte puţini de la buget.
Patru zile de baluri pregăteşte primăria Slătioara. Acestea vor avea loc în serile zilelor de 25-25 decembrie şi 1şi 2 ianuarie în căminele culturale din Rugetu şi Mogeşti. Muzică bună populară şi uşoară, artişti cunoscuţi, totul prin sponsorizări, primăria oferind doar spaţiul şi mici amenajări. Localnicii vor avea acces gratuit, iar primarul a declarat că ar fi încântat dacă ar veni şi turişti la aceste baluri tradiţionale zonei.
În 21 decembrie tinerii care au împlinit în acest an 18 ani şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie vor primii, într-un cadru festiv, diplome cadouri şi sume de bani oferite de Consiliul Local. A doua zi, pe 22 decembrie, va fi rândul celor mici care vor prezenta serbările lor de final de an şi cărora Moş Crăciun le va aduce de la primărie (dar şi cu ajutorul unor sponsori) cadouri tradiţionale.
Comuna va fi împodobită corespunzător sărbătorilor de iarnă, iar Sorin Romcescu spune că merită să îţi faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunile din zonă.
“Este superb la noi iarna, oamenii sunt primitori, peisajul este deosebit, traseele montane sunt aproape, pensiuni au şi vecinii noştri din comunele limitrofe toate cu meniuri tradiţionale deosebit de gustoase şi cu tarife accesibile. Hai, spuneţi oamenilor să vină să vadă Slătioara la final de an. Bine?”, ne transmite primarul Romcescu.
O facem, domnule primar, cu toată dragostea pentru că ştim că această zonă este una din cele mai frumoase din ţară. (T.G.)