Senatorul Bogdan Constantin Matei merită să facă parte din Guvern

Nu este exclus ca după alegerile parlamentare din toamnă parlamentarul vâlcean să fie cooptat din nou într-o echipă guvernamentală.
Această concluzie este una logică deoarece activitatea sa parlamentară a fost remarcabilă și dublată de o permanentă comunicare publică.
Senatorul vâlcean este nu numai cel mai cunoscut parlamentar social democrat din Vâlcea dar și unul dintre liderii de opinie politici recunoscut pe plan național ca urmare a permanentelor sale apariții în emisiuni importante ale posturilor centrale de televiziune.
Iar în aceste emisiuni nu face doar figurație și nu se duce să repete mecanic “punctaj de partid”, așa cum fac mai ales parlamentarii AUR și USR.
Doar în ultimele zile Bogdan Constantin Matei a fost din nou în emisiuni ale posturilor Prima TV, B1 TV și Realitatea TV având în toate emisiunile o atitudine echilibrată și vorbind aplicat despre subiectele importante din agenda parlamentară, politică, educațională și investițională. Nu a intrat în certuri sau contre cu reprezentanții altor partide ci a explicat detaliat fiecare demers guvernamental sau parlamentar și a oferit soluții la problemele importante.
Conducerea centrală a PSD știe foarte bine că un politician cu aceste abilități și cu disponibilitate pentru program prelungit poate ocupa oricând un portofoliu ministerial din care să aducă beneficii partidului prin rezultatele obținute.

Traian GUMINSKI