Senatorul Bogdan Constantin Matei despre alegerile prezidenţiale

“România în Europa sau Familia Europeană are regulile sale ce nu intră sub nicio formă în logica sistemelor militarizate sau a oamenilor ce au fost formați profesional în astfel de sisteme. România de la nivel al Administrației Prezidențiale este despre progres prin dialog, toleranță, schimbare prin acceptarea unei majorități considerabile.
Nu cred într-un președinte de stat format în logica “Da! Să trăiți!” și nici în logica mesajului ce se dorește a fi inoculat că acum este nevoie de un general în fruntea țării motivând contextul siguranței granițelor țării.
Sigur, acum este vremea ca generalul, neînarmat, sa meargă la plimbare prin lume, lumea lui Moș Teacă. Moș teacă, adică Ciucă, un plagiator dovedit a plecat degeaba în America. Ciucă de mână cu Bode și Geoană au copiat mai mult decât toți cei care și-au scris pe bune tezele de doctorat.
Fără onoare și fără cuvânt, un ostaș fără pistol pe care propriul partid vrea să l dea afară. În această logică l-au și sfătuit să plece în lume!” – senator PSD Bogdan Constantin Matei.