Se scumpeşte salubritatea în Păuşeşti Otăsău

Primarul Cătălin Avan spune că din iresponsabilitatea unor localnici care aruncă împreună cu gunoiul menajer fel de fel de deşeuri, va creşte tariful pentru ridicarea gunoiului în localitate.
“Avem încă cetățeni care pun în pubele sau în saci te miri ce tâmpenii, care au dus la mărirea cantității de gunoi cu aproape 30%. Având în vedere scumpirea carburantului, a taxei de depunere la groapă, a anvelopelor etc, ne aflăm în faţa unei iminente măriri a prețului serviciului de colectare a gunoiului. Le-am comunicat tuturor că trebuie să dispun măsuri pentru a nu fi afectaţi toți cetățenii (marea majoritate dintre noi, colectând corect). Vom dispune în primă fază, neridicarea gunoiului de la poarta cetățenilor care nu înțeleg vremurile ce le trăim, apoi vom dubla taxa de salubrizare în cazul dumnealor”, precizează Cătălin Avan.
Primarul din Păuşeşti şi-a asumat de multe ori luarea unor decizii nepopulare care ar fi putut să-l afecteze la alegeri. Avan face parte dintr-o categorie de primari care au obţinut votul corect şi majoritar al locuitorilor, fiind corect şi cinstit, şi fără să ezite să aplice măsuri nepopulare atunci când a fost cazul. (T.G.)