Se întoarce roata în comuna Alunu! Primarul Cristian Birăruţi a fost “executat” de Curtea de Apel Piteşti

Ani în şir actualul primar din comuna Alunu şi acoliţii săi l-au reclamat direct sau anonim pe primarul Vasile Pîrvu Boeangiu la toate instituţiile de control ale statului. Până la urmă au reuşit să obţină o condamnare a acestuia prin o decizie a ANI care considera că fostul primar este vinovat pentru că deţine şi o farmacie veterinară pe numele său.

Reamintim că fostul primar Vasile Boeangiu era de profesie medic veterinar şi farmacist şi cele două profesii sunt liberale. A pierdut alegerile în urmă cu 4 ani pentru că muncea, a fost condamnat pentru muncă.
Ei bine, nimeni nu a putut să-l condmne pe actualul primar Cristian Birăruţi pentru distrugerea patrimoniului primăriei şi a unor societăţi ce funcţionau bine, şi nici pentru angajarea, pe salarii imense, în primărie a tuturor rudelor sale.
Pe 2 iulie, însă, Curtea de Apel Piteşti a respins contestaţia lui Cristi Birăruţi şi a dat dreptate inspectorilor ANI care au constatat că, din postura de primar, Birăruţi a dat bani publici, din bugetul comunei, unei asociaţii sportive a fiului său, Emanuel. Pentru această faptă Birăruţi va pierde funcţia de primar şi va primi şi o interdicţie, pe un număr de ani stabilit de judecători, de a mai candida la vreo funcţie publică. Uite aşa se învârte roata şi când semeni vânt, vei culege şi furtună.

Traian GUMINSKI