SCM, ghinion pentru baraj, dar șansă la promovare

FOTO SABIN NEACȘA

Tribunele bătrânului stadion din Zăvoi au fost arhipline miercuri, 5 iunie 2024, de către iubitorii fotbalului vâlcean, pentru a asista la manșa retur a barajului de promovare în eșalonul al doilea, acolo unde fotbalul vâlcean nu a mai avut o reprezentantă de șapte ani.

Alături de cei aproximativ 7000 de spectatori, la tribuna oficială au fost și câteva vedete ale fotbalului românesc printre care Dănuț Lupu, Gheorghe Constantin, Ion Crăciunescu, Rică Neaga sau Sorin Paraschiv.
Elevii lui Gabriel Mangalagiu au avut misiunea de a întoarce rezultatul din tur, 1-2 cu FC Câmpulung.
Meciul a fost unul echilibrat în prima sa repriză, vâlcenii au dominat și au încercat să pună presiune în careul advers, oaspeții au încercat să dea lovitura pe contraatac. S-a terminat 0-0 și nimic nu era decis. SCM avea nevoie de un gol pentru a duce meciul în prelungiri sau de două pentru a ajunge în Liga a II-a. Planurile lui Gabriel Mangalagiu au fost date peste cap de Ivan, care a luat două cartonașe galbene, unul pentru simulare în careul advers și al doilea, unul ciudat, pentru o șicană cu un adversar. SCM avea să joace mai bine de 30 de minute în inferioritate numerică și asta s-a văzut pe teren. Nu s-a mai întâmplat nimic notabil, s-a terminat 0-0 și FC Câmpulung a reușit promovarea. Pentru echipa din Zăvoi mai este o șansă, un turneu final la care va participa alături de CS Dinamo, CSM Focșani și Ghiroda Giramata Vii. Se va juca în sistem semifinală și finală, o singură echipă urmând să primească biletele pentru Liga a II-a. Tragerea la sorți a meciurilor și locul de desfășurare al partidelor va avea loc la sediul FRF.

FOTO SABIN NEACȘA