Actorul Alecsandru Dunaev pe scena Teatrului Anton Pann Sâmbătă 8 iunie, de la ora 19.00, joacă în”Paso Doble”

Suntem convinși că ați auzit de Alecsandru Dunaev. Dacă nu, sigur îi asociați imaginea cu actorul din serialele ”Lia-soția soțului meu” și ”Adela”. El s-a alăturat echipei Teatrului Anton Pann și în această sâmbătă de 8 iunie, de la ora 19.00, în Sala Mare a teatrului va urca pe scenă, unde în spectacolul Paso Doble va intra în rolul vloggerului, băiatul cel rău care încearcă să arate altora fotografiile unei colege care a pozat goală. Spectacolul regizat de Take Florescu, după piesa scrisă de craioveanul Cristi Nedelcu, încearcă să atragă atenția capcanelor care se ivesc pe rețelele de socializare. În cazul de față vorbim despre bullyng și despre cum ne afectează în plan emotional și nu numai.

Amalia, studentă la psihologie, (rol interpretat de Teodora Colț) face un studiu despre persoane care au avut tentative de suicid. În felul acesta o întâlnește pe Lucia (Oana Marcu), o tânără care se află spitalizată într-un sanatoriu psihiatric, în urma unei tentative de sinucidere cauzată de faptul că fusese victima unei campanii de bullying. Lucia făcuse acest gest, după ce mai multe fotografii cu ea goală au fost distribuite în mediul online. În urma discuțiilor, amândouă ajung să-și pună întrebări despre propria viață, despre relațiile cu părinții, despre societate și despre sensul existenței. Amalia își dă și ea seama că alegerea Facultății de Psihologie nu este a ei, ci a mamei sale (Magda Catone/Gabriela Porumbacu) și că părinții care sunt atât de legați de copii lor, fără să vrea, le impun un drum care nu este al lor. Într-o cronică apărută în revista craioveană Mozaicul, nr 5(283)/2022, pagina 13, cronicarul vede cât se poate de clar relația dintre cele două protagoniste.”Ei bine, miezul este foarte puternic. Lucia, în interpretarea de mare forță a Oanei Marcu descrie cu mare sensibilitate simțămintele frumoase din perioada derulării unei relații virtuale în care a intrat de bună credință. Cât de greu este să te poți proteja și, totodată, să rămâi deschis. Să-ți poți păstra senzorii pentru sensibilitate și frumos împiedicând riscul unei suferințe fatale.”

Despre asta este vorba în spectacolul ”Paso Doble” care se va juca în această sâmbătă de 8 iunie la Sala Mare a Teatrului Anton Pann, de la ora 19.00. Rezervați-vă un loc în sală, sunând la numărul de telefon 0773324352. După spectacol va avea loc o sesiune de întrebări si răspunsuri și poate și o sesiune de autografe.
Împreună să-i spunem bun venit actorului Alecsandru Dunaev, care începând cu acest spectacol se alătură echipei de actori a Teatrului Anton Pann.