Schimbaţi-l pe Coldea!

După orice regulă din statele democratice un om ca generalul Florian Coldea trebuie schimbat din funcţie de urgenţă. De fapt ar trebui trecut în rezervă, împreună cu soţia ajunsă din psiholog, mare general SRI!

Familia Coldea a pus într-o lumină extrem de proastă Serviciul Român de Informaţii. Mare parte din populaţie a pierdut încrederea în acest serviciu şi mulţi cetăţeni îl consideră acum o gaşcă de tip mafiot care se implică în alegerile interne din partide, care fabrică dosare, care alege ce autostrăzi să fie construite şi ce proiecte economice să fie distruse.
Dorina Ioana Coldea este de profesie psiholog. A absolvit Facultatea de Psihosociologie a Institutului Naţional de Informaţii este cadru didactic la Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” a SRI.
Florian Coldea şi-a obţinut un doctorat în ştiinţe militare la Academia Naţională de Informaţii sub coordonarea generalului broască Gabriel Oprea, cel care şi când dormea rostea în somn “siguranţa naţională”.
Coldea şi câţiva acoliţi de ai săi au transformat Şcoala Naţională de Studii Politice şi administrative (SNSPA) într-o filială a SRI. Şi-au angajat soţiile şi rudele aici.
Coldea a fost implicat în nenumărate scandaluri în care numele fostului preşedinte Băsescu, a fostului premier Ponta, şi a celui mai mare procuror- se pare total inamovibil -Codruţa sunt amestecate cu nenumărate alte nume.
Serviciile dacă nu statul trebuie să retragă familia Coldea de la butoane, să o deconecteze de la roata de caşcaval.
Chiar şi în teritoriu SRI are nevoie de schimbări rapide şi de mai multă transparenţă.
În cazul judeţului nostru SRI ar trebui să pună la dispoziţie dosarele informatice create de angajaţii SRI în cazurile OLTCHIM şi CET.
Să aflăm şi noi o dată cine este în spatele distrugerii sistematice a celor două unităţi.
Iar pentru a face curăţenie totală ar trebui schimbată şi trecută în rezervă şi doamna Kovesi dar ne îndoim că americanii, sau evreii sau KGB (nu ştim exact cine a infiltrat-o pe doamna asta din Sibiu aşa de bine) ar fi de acord!

Traian GUMINSKI