Scandal cu distribuția buletinelor de vor în mai multe secții din Vâlcea!

PSD reclamă deficiențele din Rm. Vâlcea, în timp ce PNL reclamă incorectitudini la Drăgășani!

Mai mulți reprezentanți din secțiile de votare din municipiul Rm. Vâlcea, dar și județ, susțin că buletinele de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean sunt băgate câte 4-5 într-un singur buletin și au fost distribuite la un singur alegător. Aceștia se plâng că sunt tipărite prost și pe hârtie foarte subțire, și nu au realizat că sunt lipite sau introduse unul în altul. Astfel, la sfârșitul zilei, riscând ca la numărătoare, multe buletine să iasă nule, neavând ștampila pe ele, sau în plus.

La secția de votare nr. 73 de la Școala Anton Pann Rm. Vâlcea, procesul de votare a fost întrerupt 10 minute în această dimineață. A fost sesizată și poliția pentru că un alegător a primit un buletin de vot gata ștampilat.

Și la Drăgășani în jurul orei 10.00, au fost sesizate informații despre un incident petrecut la o secție de votare din municipiul Drăgășani. Din câte se pare, s-au distribuit mai multe buletine de vot pentru primar unui singur alegător! Se efectuează verificări în aceste momente, dar procesul de vot nu a fost întrerupt!

Pe surse, toate partidele parlamentare vor reclama fraude în procesul de votare.

Prezența la vot în județul Vâlcea până la această oră (10.40) este de 15.08%.

Vom reveni cu informații.