Saxofonistul Mihail Tițoiu din Vaideeni – concert exclusiv pentru râmnicenii de peste 65 de ani!

Cel mai bun saxofonist din Vâlcea și unul dintre cei mai buni din România este cunoscut multor râmniceni din generația a treia.

Originar din Vaideeni, tânărul Mihail Tițoiu este autor al unor piese de succes și a concertat alături de Carmen Șerban în sute de localități din țară și străinătate.
La propunerea redacției noastre, el a acceptat azi să susțină un concert gratuit în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea.
“Vreau să ofer o bucurie persoanelor trecute de 65 de ani care azi suferă cel mai greu din cauza izolării și a temerilor provocate de acest flagel. Le promit râmnicenilor că imediat după ce starea de urgență va înceta și vom scăpa de această epidemie, voi concerta în cel mai mare cartier din Râmnicu Vâlcea special pentru generația aceasta extraordinară în care se regăsesc părinții și bunicii atâtor vâlceni!
Deci vă rog, stați în case! Aveți grijă de sănătatea voastră, fiți puternici și încrezători, vreau să vă văd pe toți la concert! Vă iubesc și vă îmbrățișez cu respect!”, este mesajul lui Mihail Tițoiu.

Pentru cei care vor să se convingă de talentul vâlceanului nostru există posibilitatea de asculta piesele lui înregistrate în studiouri sau în concerte pe mai multe canale muzicale de pe internet Dați un search și petreceți câteva ore delectându-vă cu un repertoriu legat de poporul nostru, de tradiții, de iubire și credință.

Traian GUMINSKI