Salvamont Vâlcea a primit de Moş Crăciun un Duster full option

Bucurie mare pe Mircea Lera, şeful Serviciului Salvamont Vâlcea. De câteva zile a primit de la Consiliul Judeţean Vâlcea un Duster full option.

“M-a chemat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Costi Rădulescu, în urmă cu câteva zile în urmă şi mi-a sus să mă duc să îmi iau maşina. Nu ştiam ce maşină, credeam că nu aud bine. Când mi-a spus că trebuie să ridic Dusterul, să mă duc să îl inscripţionez, nu îmi venea să cred. Ultimii preşedinţi de CJ mi-au tot promis o maşină, iar de fiecare dată aveam probleme când ne urcam pe munte în căutarea vreunei persoane rătăcite şi mă plângeam, mi se promitea, dar nu se concretiza niciodată. Avem în dotare acest Duster care e o schimbare totalî de oprică, este 4X4, dotată corespunzător, avem deasupra şi o cutie pentru echipament. În portbagaj am pus deja o parte din el, deci suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Mai mare bucurie nici că se putea să avem acum de Crăciun”, ne-a spus Mircea Lera.
Serviciul de Salvamont Vâlcea are 18 membri, toţi voluntari, primind doar o primă de periculozitate în valoare de 40 lei şi alţi 40 lei pentru hrana pe zi pe perioada unor incidente care au loc. De asemenea, din parcul auto al Salvamontului mai fac parte o Dacie Papuc veche de 13 ani şi un Logan de 10 ani. (L.L.)