SABIN ȘI DIANA NEACȘA – o poveste minunată de dragoste!

EL: “Ar fi multe de spus, dar începând din această zi nu va mai fi despre mine, ci despre noi”.
EA: “Serioasă, dar cu capul în nori, devreme acasă, dar party animal”.
Așa se descriu cei doi tineri frumoși din Rm. Vâlcea care au o poveste minunată de dragoste, finalizată cu o nuntă ca în basme.

Sabin Neacșa pentru mulți vâlceni, și nu numai, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai buni și cunoscuți fotografi din Vâlcea, fotografiile aparținând echipei Black And Yellow Photography fiind mai mult decât artistice.
“La început a fost pasiunea pentru fotografie, urmată de o adevărată dragoste pe termen lung. Având zilnic aparatul în mână, am extins pasiunea spre artă. Obiectivele noastre au surprins flori, peisaje, mașini, oameni, trăiri, zâmbete, sentimente… toate imortalizate în imagini”, spune Sabin.

Dar pe lângă fotografie, o altă mare dragoste a intrat în viața lui și i-a cucerit inima: Diana. Cei doi tineri s-au cunoscut pe facebook în urmă cu cinci ani. Relația lor a decurs normal. S-au văzut și s-au plăcut din prima clipă.
“Am știut din prima clipă că vom rămâne împreună pentru că îmi oferea o siguranță. Mi-a plăcut cel mai mult la el că știa să mă ia în serios când vorbeam și știa să mă asculte și să îmi dea dreptate”, ne povestește Diana. Cu ce l-a cucerit pe Sabin? Cu faptul că este frumoasă și ambițioasă, dar și cu multe alte calități. “Oarecum a găsit în mine fix ce îi plăcea la mama lui. De multe ori îmi spune asta, că am aceiași grijă cum a avut ea de el, dar și aceleași gesturi”, ne mai spune Diana.

Unul dintre momentele cele mai emoționante a fost în urmă cu doi ani când la Roma, la Fontana di Trevi, Sabin i-a făcut una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste și a cerut-o de soție. imediat după, a urmat cununia civilă. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Ortodoxă Toți Sfinții din Râmnicu Vâlcea pe data de 12 Septembrie 2019, România, iar pe 14 Septembrie 2019 au sărbătorit evenimentul la Restaurant Paradis Noblesse, Râmnicu Vâlcea, România. Alături ca nași le-a fost Mădălina si Mădălin Deaconu, iar atmosfera a fost întreținută de Anamaria Iorga și Formația Ștefan Săvoiu.
Casă de piatră, Sabin și Diana! Să fiți fericiți!

Letiția Lazăr