S-au finalizat lucrările la Spitalul Județean Vâlcea! Costi Rădulescu, președintele CJ Vâlcea, caută identificarea unor surse de finanțare pentru modernizarea unităților medicale

În prezența membrilor comisiei de recepție și a vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, Adrian Bușu, vineri 21 octombrie 2016, cu începere de la orele 11.00, președintele Consiliului Județean Vâlcea Costi Rădulescu împreună cu cei prezenți, a făcut o evaluare a contractului de lucrări, a contractului de lucrări suplimentare și dotări specifice și a punctat sintetic toate detaliile care țin de procedurile tehnice și economice ale recepției finale.

”Eu îi respect foarte mult și le-am mulțumit tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Recepția finală este o procedură care trebuie administrată cu mare atenție și tocmai de aceea am vrut să mă asigur personal că lucrurile sunt în ordine.
Spitalul Județean de Urgență Vâlcea trebuie să fie o unitate modernă, care să ofere condiții bune și siguranță pacienților care ajung aici. Vom continua să identificăm surse de finanțare pentru modernizarea unităților medicale din județul nostru, a precizat Consti Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, în cadrul întâlnirii.