Rotary Club Râmnicu Vâlcea şi “Spiriduşii Interact” vă oferă și anul acesta “O CANĂ de FERICIRE” – la Târgul de Crăciun 

Rotary Club Râmnicu Vâlcea şi “Spiriduşii Interact” vă oferă și anul acesta “O CANĂ de FERICIRE” – la Târgul de Crăciun.
Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea continuă tradiţia proiectului “O CANĂ de FERICIRE” și, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Râmnicu Vâlcea, îi invită pe râmniceni în perioada 1 decembrie – 6 ianuarie să savureze un vin fiert, un ceai, o ciocolată caldă sau o cafea la Casuța Rotary, ocazie cu care, în schimbul unei donații, vor primi o cană de ceramică, personalizată cu însemnele celui mai activ ONG din Râmnic. De asemenea inimoşii parteneri ai clubului Rotary Râmnicu Vâlcea, vor oferi o tombolă cu surprize celor care, cumpărând o “Cană de Fericire”, vor contribui la achiziţionarea unei Ambulante pentru Spitalul de Pneumologie Mihăeşti.
“Spiriduşii Interact” vor orna, vor ajuta şi vor anima Căsuța Rotary astfel încât, spațiul oferit de Primăria Municipiului, să se transforme pentru câteva zile într-o oază de bucurie, bun gust şi simpatie fața de toți cei care vor dori să sprijine acest proiect comunitar deosebit.
Vă așteptăm cu drag zilnic între 14:00-21:00 să ne bucurăm împreună la Căsuța Rotary de o “CANĂ de FERICIRE”!.

Rotary Club Râmnicu Vâlcea