Analiză politică! De ce merită iubită doamna Laura Vicol

Frumoasa doamnă deputat Laura Vicol, recent votată președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, este hăituită de toată haita de jurnaliști aservită USR și mai ales de parlamentarii acestui partid, atât de toxic pentru administrațiile locale.
Doamna Laura Vicol nu are nicio condamnare. Campania dusă împotriva ei de USR este cu cântec. În linșajul mediatic doamna deputat, prima femeie din România care a ajuns să conducă cea mai importantă comisie din Camera Deputaților, este acuzată că, în profesia sa de avocat, a apărat și interlopi. Interlopi au apărat toți avocații buni din România pentru că fiecare acuzat are dreptul la o bună apărare. Interlopi a apărat și domnul Victor Stănculescu, membru marcant al PNL Vâlcea, fost consilier județean și actualmente subprefect al județului.
Ion Stelian, fostul ministru de Justiție, susținut în prostiile sale de USR până la ieșirea de la Guvernare din cauza demiterii acestuia de către premierul exasperat de reaua credință a ministrului userist, a fost avocatul lui Radu Mazăre. Iar USR nu a avut nicio problemă să-l pună ministru pe fostul avocat al unuia din cei mai hoțomani și diabolici primari ce i-a avut o capitală de județ din România.
Laura Vicol nu și-a ascuns averea dobândită prin muncă, o muncă pentru care a plătit taxe și impozite. A postat-o în declarația de avere. Economiile doamnei avocat sunt făcute din bani plătiți de clienții săi nu din fonduri europene dijmuite precum cele ale useristului Dan Barna sau din aranjamente cu moștenitorii sașilor plecați din țară în comunism precum casele domnului Iohannis.
Doamna Laura Vicol a fost victima manipulărilor ordinare ale unor procurori avizi de avansare și “dosare rezolvate” din cea mai neagră perioadă a țării noastre, cea denumită de jurnaliștii onești ca perioada “Republicii Procurorilor”.
Doamna Laura Vicol merită apărată de toți colegii ei de partid și suținută în acest război mediatic hibrid subvenționat de ong- urile useriste.
Cu riscul asumat de a fi considerat un jurnalist obedient al PSD eu susțin că această frumoasă doamnă chiar merită iubită. Iubită de toți cei ce iubesc femeile inteligente, puternice, asumate și muncitoare.

Traian GUMINSKI