Romeo Rădulescu a intrat în competiţia pentru Primăria Râmnicului

Romeo Rădulescu, candidatul PSD la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, şi-a depus luni, 25 aprilie, candidatura la Biroul Electoral Municipal de la Şcoala Take Ionescu, fiind depusă şi lista de candidaţi la Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea.

Deputatul Romeo Rădulescu spune că împreună cu echipa PSD vrea să refacă credibilitatea oraşului: „Candidez împreună cu o echipă de consilieri foarte bine pusă la punct, împreună cu domnul Constantin Rădulescu la Consiliul Judeţean, pentru a putea împreună să refacem credibilitatea acestui judeţ şi credibilitatea oraşului. În ultimul timp suntem ocoliţi de investitori, investitori care pot să aducă bunăstarea în acest oraş. De aceea, o să acordăm o atenţie deosebită aducerii a cât mai multor investitori, să reuşim să schimbăm faţa oraşului. În primul rând o să începem cu curăţenia. Nu s-a mai făcut de mult o dezinsecţie, o deratizare în oraş. Spitalul Municipal se pliază perfect pe proiectul Consiliului Judeţean. Pentru tot ceea ce înseamnă refacerea faţadelor tuturor blocurilor şi termoizolarea integrală a blocurilor din oraş, avem soluţie pentru asta. Avem toate investiţiile de finalizat. Sunt extraordinar de multe lucruri de făcut. Avem foarte multe propuneri pe parte socială, pentru că aici se pliază perfect pe strategia europeană de dezvoltare 2016 – 2020. Trebuie acordată o atenţie deosebită tinerilor, pentru a reuşi să-i facem să-şi dorească să vină la muncă, să muncească, să aibă nişte condiţii decente. La fel, tot ceea ce înseamnă şcoala pentru tinerii cu vârste de peste 16 ani, pentru absorbţia lor în câmpul muncii, vom acorda o atenţie deosebită. Până la urmă, ştim ceea ce avem de făcut. Suntem nişte administratori corecţi şi vom face tot ceea ce este necesar pentru cetăţenii acestui oraş”.
Lista candidaţilor PSD la Consiliul Municipal al Râmnicului cuprinde 29 de candidaţi. Primele 15 locuri sunt ocupate de:
Romeo Rădulescu
Vasile Cocoş
Valeru Amza
Adina Dobrete
Marin Olteanu
Fănel Leţu
Dumitru Chisalom
Valentin Adrian Popa
Florian George Apostolescu
Iuliana Monica Ceapă
Florin Geani Linteşti
Constantin Dimoiu
Lelioara Alexandrescu
Ion Gherghinaru
Gheorghe Diaconu