Rochia, simbolul feminității! 3 ponturi pentru a o purta cât mai versatil

Cea mai feminină piesă din garderoba unei femei, rochia, reprezintă un material de seducție pentru sexul opus. Indiferent de conformația corpului, aceasta are puternicul avantaj de a transforma orice siluetă într-una inedită și plină de senzualitate.
Cu toate că, societatea noastră înaintează cu o viteză galopantă spre extra productivitate, ceea ce vine la pachet și cu o oarecare neglijență pe care doamnele o pot aduce stilului lor, prin utilizarea excesivă a perechilor de blugi și a treningurilor, alegerea unei rochii sau a unor fuste în combinație cu cămăși cambrate pe corp, poate reprezenta o opțiune atunci când vine vorba de conceperea unei ținute comode și de efect.
Pentru a te simți bine în pielea ta, nu este nevoie să aloci ore întregi în fața oglinzii în speranța descoperirii unor ținute care să te avantajeze.

Iată 3 ponturi pentru a-ți găsi rochia perfectă tipului tău de corp și a o accesoriza cât mai versatil cu putință:

Croiul în A și pantofii stiletto

Dacă conformația corpului tău este mai slabă în partea de sus și ceva mai rotundă de la șolduri în jos, această combinație este pentru tine. Cambrat pe partea de sus și lejer în partea de jos, acest tip de croi al rochiilor este și cel mai clasic, avându-și debutul în jurul anilor ’50. Purtate cu o pereche de stiletto, ce nu vor face decât să-ți alungească picioarele, rochiile de damă de la Adona.ro vor crea iluzia unei siluete de clepsidră, conferind look-ului tău un aer sexy și rafinat.

Minijupul și tenișii
Cu atât mai mult cu cât suntem în sezonul estival, acest gen de combinație se pretează de minune genului de conformat cu un bust voluminos și picioare ceva mai subțiri. Fie el un model al rochiei floral sau monocrom, tenișii vin de minune în această combinație, oferind comoditatea de care ai nevoie pentru a te simți liberă și fără griji.

Rochiile maxi și sandalele romane
Având mereu avantajul de a arăta spectaculos, rochiile maxi vor fi perfecte pentru temperaturile ridicate din această vară. Potrivite unui conformat mai alungit, acestea conferă ineditul din garderoba ta. Purtate pe plajă sau la cumpărături prin oraș, rochiile maxi conferă atât comoditatea mișcării cât și eleganța și misterul unei ținute rafinate. Accesorizate cu o pereche de sandale romane, o geantă din rafie, ochelari de soare și un ruj într-o culoare îndrăzneață, această combinație te va scoate din anonimat și îți va oferi încrederea necesară de care ai nevoie pentru a cuceri lumea!

Alege să te simți comodă și feminină vara aceasta și optează pentru ținuta perfectă tipului tău de siluetă! Nu uita să alegi materiale care îi permit pielii să respire și care își păstrează culorile pentru timp îndelungat. De asemenea, asigură-te că alegi mărimea potrivită la pantofi pentru a te putea bucura de zilele de vară cum se cuvine!

Sursa foto: Unsplash.com