REȚINUT PENTRU 24 DE ORE DE POLIȚIȘTI PENTRU FURT ȘI CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL NEÎNMATRICULAT

La data de 8 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliție Câineni și Racovița au reţinut un bărbat de 26 de ani, din județul Cluj, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii octombrie 2023, tânărul ar fi alimentat de 420 de lei de la o benzinărie din localitatea Câineni și ar fi plecat fără să plătească, folosind un autovehicul care avea montate plăcuțele de înmatriculare sustrase de la un alt autovehicul din județul Cluj.

În urma percheziției domiciliare efectuate în localitatea Feleacu din județul Cluj, polițiștii au identificat și indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, autovehiculul condus de tânăr, precum și plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale unui alt autovehicul care ar fi fost sustrase de acesta din localitatea Florești, județul Cluj.

Ca urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și luarea măsurilor legale care se impun.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.