Restaurant de Master Chef la Rm. Vâlcea! Deschiderea – joi, 11 aprilie!

Ivona Băbeanu (Monceanu), fostă concurentă la MasterChef, inaugurează joi, 11 aprilie 2019, ora 18:00, Cesar’s- Fine Bakery & Coffee.


Ideea a început atunci cand împreună cu soțul ei, Daniel Băbeanu, au depus un proiect pe Start Up Nation, achiziționând un laborator pentru cofetărie. De aici povestea a continuat și azi localul este pregătit să ofere clienților săi un meniu variat conținând mic dejun sănătos, supe creme, prăjituri și torturi, dar și vinuri, băuturi și cocktailuri exclusiviste. Elementele de fantezie și noutate propuse în amenajare, prezente exclusiv la nivelul “geometriei” obiectului sunt cele care sfidează orice convenție. Cătălina Cercel, designerul de interior nu a făcut rabat în crearea unor obiecte ce diferă în spațiul funcțional, presupunând o adaptare a designului și amenajării. Cu o capacitate de peste 50 de locuri, Cesar’s este locaţia perfectă pentru întâlniri de business, mese în familie, cocktail-uri cu prietenii, cine romantice sau festive.


“Așadar, sunteti asteptati joi, 11 aprilie, ora 18:00 pe str. Dr Romulus Popescu, nr. 8, intrarea făcându-se de pe bulevardul Dem Radulescu, să vă surprindem cu experințe culinare deosebite și să ciocniți un pahar de vin alături de noi”, este invitaţia făcută de Ivona doritărilor.