PSD nu mai poate defila cu dinozauri

O parte a presei nostalgice din Vâlcea a început să îl laude pe Dumitru Persu, cel mai toxic activist care mai este în PSD. Fostul comunist promitea în vara trecută la Conferinţa Judeţeană că se va retrage după acest mandat.

Ştiam că minte şi mai ştiam că acest gen de activişti nu vrea să iasă la pensie niciodată. Au prins gustul banului nemuncit şi nici nu mai au ce să facă acasă. Ei nu au nepoţi, copii, neveste, au doar nişte rude care dorm în aceeaşi casă cu ei. În mod fals, ziariştii care habar nu au cât rău au făcut ţării oameni ca Dumitru Persu au lansat zvonul că a fost numit preşedinte al organizaţiei de seniori în locul lui Lovin. Total fals. La organizaţia de seniori nu au avut loc alegeri. Şi mai falsă este însă justificarea că tinicheaua asta comunistă (care ar putea eventual sta pe listă lângă Câlea şi Vlădoiu în partidul dracilor comunişti) ar merita să mai fie o dată consilier judeţean. La pensie, măi, dinozaurule! Chiar nu înţelegi că în PSD se face acum reformă. Că este momentul ca partidul să se cureţe nu numai de trădători şi oportunişti, dar mai ales de cei ca tine care aţi făcut averi dând din gură şi hăulind toată ziua?! Ştim că nu îţi este ruşine, dar lui Costi Rădulescu ar trebui să îi fie ruşine dacă te pune pe tine, sau pe coana Liţă sau pe Pârvu din nou pe liste! A venit rândul altor generaţi!
Iar la seniori mai bine l-ar rechema pe Iulian Comănescu dacă vor pe cineva cu autoritate morală. Vâlcenii nu mai ca tine în politică şi administraţie! Ţi-a trecut timpul!

Traian GUMINSKI