Profesoara Mihaela Andreianu face o donație impresionantă liberalilor vâlceni

Profesoara Mihaela Andreianu este lidera organizației Vâlcea a Femeilor Liberale și consilier județean. O parte a presei locale o consideră făcând parte din camarila deputatului Buican și o acuză de slugărnicie pentru că a votat pentru sancționarea unor colegi de partid din Consiliul Județean.

Există și voci care spun că după ce a fost extrem de apropiată fostului deputat și senator Emilian Frîncu a devenit destul de apropiată deputatului Buican pentru a-l trăda pe Frîncu în perioada în care cei doi se luptau pentru șefia organizației liberale. O organizație în care unii colegi din presa locală, dar și din alte partide susțin că există mari nedreptăți pentru că anumite persoane sunt abonate la sinecuri, își permit să facă orice fără a fi sancționate în timp ce alții care au muncit și au adus contribuții financiare și voturi partidului sunt eliminați.
Doamna Andreianu a fost acuzată de o publicație locală recent: “…Consilierului judeţean Mihaela Andreianu, personaj din anturajul preşedintelui şi parte a grupului care a condus şi nenorocit partidul în ultimii ani. Andreianu l-a acuzat de trădare pe Vâlcu, uitând să precizeze că este singurul consilier judeţean liberal (şi membru în biroul de conducere) care este membru într-o Adunare Generală a Acţionarilor (AGA) a unei instituţii vâlcene. În plină guvernare locală şi naţională a PSD, Andreianu este membru al AGA SC CetPrest SRL, societate ce aparţine de SC CET Govora SA. Şefa femeilor liberale este în AGA Cetprest din 2015 (anul înfiinţării societăţii), iar PSD–ul n-a schimbat-o în 2016, după ce a venit la putere.
…”Alți colegi au acuzat-o că a fost desemnată înaintea ședinței de săptămâna trecută a BPJ pentru a vorbi critic la adresa celor trei colegi din Consiliul Județean care au votat alături de majoritatea PSD-ALDE-PER.
Tuturor acestor detractori, doamna Andreianu le va da o lecție deschisă în ședința Biroului Politic Județean al PNL din această săptămână când va anunța că își va dona veniturile ce le va mai obține în acest mandat din Consiliul Județean și din funcția de membru într-o AGA a unei instituții vâlcene către organizația județeană. În acest fel doamna Andreianu va repara financiar pagubele produse de colegii care nu și-au plătit cotizațiile. În aceeași ședință este așteptat și consilierul județean Samuel Vîlcu pentru a fi exclus din partid, după ce săptămâna trecută deputatul Cristian Buican l-a demis din funcția de secretar județean al Biroului Politic.

Traian GUMINSKI