Profesioniștii de la CAZICOM au deschis șantier în Comuna Popești

Ion Cazan este unul din cei mai buni constructori de poduri și drumuri din țară, dar profesioniștii de la SC Cazicom SRL au ridicat de multe ori și imobile administrative elegante și moderne.

În comuna Popești ei au acum la dispoziție 5 luni pentru a moderniza și reabilita una din cele mai importante clădiri ale comunei.
Proiectul este unul de suflet al primăriței Aurora Măgură care a promis înainte de alegrile din 2016 că va face tot ce este posibil pentru a aduce investiții în învățământ și sănătate. Localnicii nu mai puteau fi serviți cum trebuie într-o clădire insalubră, veche de 50 de ani și depășită conform standardelor actuale. Dispensarul din centrul Popeștiului se afla și într-o stare avansată de degradare.
Anul trecut Guvernul a aprobat finanţarea pentru reabilitarea acestei unităţi sanitare.
La începutul lunii martie conducerea administrației publice locale a constatat începerea lucrărilor de modernizare a dispensarului din comună.
„Dispensarul va fi reabilitat și modernizat, vor fi lucrări la acoperiș, tencuieli, dotări cu aparatură și mobilier adecvat și funcțional. E vorba de o unitate sanitară contruită în anii 70 şi care nu a mai fost vreodată reabilitată. Condiţiile pentru personalul medical şi pentru pacienţi erau deja total improprii”, a declarat Aurora Măgura, edilul din Popeşti.
Dispensarul medical din Popeşti deserveşte un număr de peste 2000 de pacienţi.(T.G.)