Produsele adunate în cadrul campaniei organizată de LIDL și FBAR, donate Asociației “Copii fără Copilărie din județul Vâlcea”

Întotdeauna vor exista oameni dedicați ce vor ști mereu să fie împreună pentru a dărui, deci să dea mai departe, celor care au nevoie cu adevărat la momentul oportun, nu doar ocazional, așa cum tindem să credem că se întâmplă de cele mai multe ori. Binele are ecou atunci când se face constant, prin fapte îndrăznețe și demne de urmat.

Un exemplu elocvent în acest sens a avut loc în weekend-ul care tocmai a trecut, respectiv în perioada 15-17 decembrie 2023.
52 de voluntari prezenți în magazine au realizat cu succes Colecta Națională de Alimente organizată de LIDL împreună cu Federația Băncilor Pentru Alimente din România – FBAR.
“Toate produsele ce au fost strânse în cadrul acestei campanii au fost donate la Asociația “Copii fără Copilărie din județul Vâlcea” cu ajutorul Băncii pentru Alimente Craiova.
Această campania a reușit cu brio să strângă numeroase pachete ce cuprind o gamă largă de produse, după cum se poate observa în fotografiile realizate în timpul desfășurări campaniei în magazinele respective.
Oamenii fac minuni pentru oameni!
Vă mulțumim pentru sprijinul substanțial oferit Asociației „Copii fără Copilărie din județul Vâlcea”!”, spune Sonia Iorga – reprezentant Asociația „Copii fără Copilărie din județul Vâlcea”.