FOTO: Moș Crăciun Aduce Zâmbete: peste 250 de Copii din Comuna Mihăești încântați de Cadourile Magice

Într-un gest plin de generozitate, Moș Crăciun a adus bucurie și strălucire în ochii a 250 de micuți din comuna Mihăești, aducându-le cadouri ce au transformat sărbătorile într-un moment de neuitat.
Îmbrăcat în haine roșii strălucitoare și însoțit de ajutoarele sale, Moșul a distribuit cu dragoste cadouri pregătite cu atenție pentru fiecare micuț în parte, la sala de evenimente, vizavi de magazinul Annabella din satul Buleta.

Locuitorii comunei au fost martorii unui spectacol fermecător, în timp ce copiii, cu ochii mari și plini de entuziasm, primeau darurile mult așteptate. Printre strigătele de bucurie și exclamațiile de surpriză, comunitatea s-a unit într-un spirit festiv, transmițând căldură și solidaritate.
Cătălin Stănică, consilier local în cadrul Consiliului Local Mihăești, a declarat că gestul generos al lui Moș Crăciun a adus o rază de lumină în sufletele copiilor și a întregii comunități. Această inițiativă a creat amintiri de neuitat. Mai mult decât atât, Cătălin Stănică a votat în cadrul Consiliului Local Mihăești, alocarea sumei de 40.000 lei pentru alte cadouri care vor fi primite de toți copiii în cadrul serbărilor ce vor avea loc la școli sau grădinițe
Așadar, în spiritul sărbătorilor, Moș Crăciun a făcut magie în comuna Mihăești, lăsând în urmă nu doar cadouri, ci și amintiri pline de căldură și iubire.