Procurorii DNA au ridicat hârtii de la CJ Vâlcea

Încă de la primele ore ale dimineţii, procurorii DNA au descins la Consiliul Judeţean Vâlcea şi la casa directorului executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul CJ Vâlcea. 17 locaţii din Bucureşti şi Vâlcea au fost scotocite de procurori.

“Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013- 2014.
În cursul zilei de 30 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se precizează în comunicatul transmis de DNA.