Primarul Orașului Olănești, Sorin Vasilache: “Agenții economici din stațiune au pregătite multe surprize pentru turiști”

Primarul Orașului Olănești, Sorin Vasilache, este sigur că turiștii vor avea Sărbători de Iarnă perfecte dacă vor alege în acea perioadă stațiunea vâlceană.

“Agenții economici sunt pregătiți. Am vorbit cu o mare parte a celor care condus hoteluri și au pregătite multe surprize de Crăciun și de Anul Nou. Stațiunea o să fie plină și sunt sigur că toți cei care vor veni la noi vor pleca mulțumiți”, afirmă edilul. Vasilache are și două vești bune în ceea ce privește proiectele din administrația locală: “Am trecut de prima etapă în ceea ce privește proiectul construirii unei baze sportive. Au fost analizate documentele și s-a trecut peste vizita pe teren, la fața locului. De asemenea, am trecut de prima fază în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii de turism. În fine, demarăm proiectul de iluminat public, pe toate străzile din Olănești, cu mențiunea că pe Drumul Național care duce la Păușești se vor monta lămpi moderne cu led”. (G.C.)