Primarul Ion Sandu a fost executat de asasinii de la A.N.I.

Este unul dintre cei mai experimentați primari din Vâlcea și un liberal convins. De neînvins în alegeri, sistemul putred din țara noastră îl va ejecta din primărie pentru o vină absolut ridicolă. Execuția sa însă îi îndreptățește pe majoritatea edililor liberali din Vâlcea să nu susțină marele miting din 10 august de la București. Anunțat ca un miting al celor din Diaspora, este de fapt o acțiune pusă la cale de diversioniștii care susțin abuzurile unui sistem absolut criminal. Suntem singura țară din lume în care există DNA și ANI, iar funcționarii de aici sunt plătiți regește doar pentru a fabrica dosare.

De ce l-au executat pe Ion Sandu primarul comunei Perișani? Habar nu avem. De răi sau de proști. Sau de proști de răi ce sunt troglodiții de funcționari îmbuibați cu salarii imense.
Iată motivul oficial:
Conform inspectorilor ANI, “în perioada 15 octombrie 2012 – 30 iunie 2014, Sandu a deținut simultan funcția de primar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Şcolii Profesionale Comuna Perișani, Județul Vâlcea, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.
Ion Sandu face parte din dintr-un lot de zece foști și actuali aleși locali în cazul cărora ANI a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă.
Potrivit legii, persoanele declarate în incompatibilitate își pierd mandatul și nu mai pot candida pentru funcţii publice timp de trei ani.
Deci marele corupt din Perișani era membru în consiliul de administrație al unei școli, fără a primi niciun leu pentru această responsabilitate. Dar cei de la ANI cred că este o vină imensă, una pentru care trebuie dat afară din primărie.
Probabil mulți cred că cei care folosesc sintagma “stat paralel” sunt nebuni. Dar cei care dau astfel de decizii, cum sunt?

Traian GUMINSKI