Opoziția întărește organizațiile PSD prin insistența promovării sexului oral

Pe facebook au luat amploare în ultimele două săptămâni postările halucinante care promovează distrugerea unui partid, mitocănia, vulgaritatea și impotența intelectuală.

Un intelectual sau un politician versat nu folosșete ca argument în lupta împotriva adversarui său nici, măciuca și nici “MUIA”.
Zeci de indivizi dornici de a epata și-au schimbat în străinătate numerele de înmatriculare a autoturismelor și au pus “MUIE PSD” sau “MUIE DRAGNEA”.
Alți câțiva retardați au distribuit de zor aceste fotografii ale mașinilor incripționate cu vulgarități generând o psihoză în rândul adversarilor celui mai mare partid din România.
Recent am aflat că galeriile a două din cele mai cunoscute formații de fotbal din țară pregătesc împreună o coregrafie cu multă “Muie” pe care să o afișeze la un meci.
Toate aceste operațiuni de sex vulgar virtual și mutat real pe stadion sau pe stradă nu fac decât să întărească și să închege mai bine organizațiile PSD din țară. Simpli membrii sau oameni care nu au activat niciodată se simt jigniți, umiliți, loviți și se unesc împreună cu colegii lor.
Pentru cei care nu înțeleg fenomenul dau două exemple simple. Dacă ești stelist, chiar unul nefanatic și unul care nu merge des pe stadion, cum ai reacționa să se strige în jurul tău mereu “Muie Steaua”!? Vei înceta oare să fi stelist sau îi vei urî pe cei care jignesc echipa pe care tu o susții? Îi vei urî din toată inima, ți-o spun eu.
Dacă prin absurd să spunem, capul familiei tale este acuzat de hoție sau pentru o crimă, și lumea strigă după cei din familia ta pe stradă: Hoților sau criminalilor ce vei face? Vei pleca din famila ta pentru că sunteți jigniți la grămadă sau te vei apropia și mai mult de cei din sângele tău pentru a-l apăra pe cel acuzat?
Cei care strigă și jignesc nu fac parte dintr-un singur partid. Unii nu fac parte din niciun partid. Dar cei acuzați fac parte din PSD. Nu vor uita să meargă la vot. Vor merge chiar bolnavi. Nici nu îi va mai interesa dacă liderii lor au fost condamnați pe bună dreptate sau nu. Pur și simplu vor merge și vor vota cu PSD. Inclusiv unii care nici nu ar fi mers altfel la vot.
Dacă soția ta te-a înșelat, nu poți merge la jobul ei și să strigi spre toate colegele: sunteți niște curve. Dacă soțul tău te-a bătut, nu poți striga la toți bărbații: sunteți niște porci! Nu este corect. Și pentru că nu este corect cei care fac aceste mizerii promovând o “MUIE” generalizată, inclusiv la adresa unor femei și bărbați trecuți de 60 de ani care fac parte din PSD și care se simt și mai jigniți de acest cuvânt care nu face parte din vocabularul lor și nici din bagajul educațional moștenit în familie.
Vreți să faceți un PSD mai puternic? Aveți o variantă și mai bună: luați-vă tricouri inscripționate cu acest slogan barbar și animalic. Să fiți recunoscuți mai ușor drept întăritori ai organizaților social democrate din România.

Traian GUMINSKI