Primarul Florin Mărăcine, un gospodar în formă continuată

În Galicea Iazul Morii a primit o față nouă, cu multă muncă și atenție din partea primăriei conduse de primarul Alexandru Florin Mărăcine.
Au fost curăţate mizeriile de acolo și s-au luat măsuri să nu mai fie probleme când plouă torențial iar oamenii din jur să nu mai sufere de pe urma apelor care le inundă ogoarele.
Florin Mărăcine a trecut rapid la amenajarea durmurilor în primăvară. Primarul a pus prioritate pe drumul care duce către Gelepu, hotărât să-l facă mai lat și mai bun. E un proiect mare, care îi bucură pe mulți în zonă și arată că la Galicea, când se promite ceva, se și face.
Primarul Mărăcine afirmă: „Unii doar ne critică, dar noi ne ținem de treabă și facem lucrurile să se întâmple. Oamenii și-au dorit mult să facem drumul mai bun pe lângă Iazul Morii, spre Gelepu, și iată că lucrăm la asta. Mulțumim mult doamnei Corina Szabo pentru ajutor! Anul acesta punem totul la punct, terminăm drumul și ne asigurăm că apa de ploaie nu mai creează probleme. În viitorul apropiat, dorim betonarea Iazului Morii, între Digul de protecție al râului Topolog și Zona Annabella.”

Florin Mărăcine este des ţinta unor atacuri nefondate ale unor mercenari din presă dar vorba aceeea “Câinii latră, ursul merge”, este perfect valabilă!

Traian Guminski