Fostul premier Ludovic Orban vine în Băile Olăneşti pentru TEODORA BRANECI!!

Liderul naţional al ADU, deputatul Ludovic Orban a fost cel de-al 68-lea prim-ministru al României (în perioada 4 noiembrie 2019 – 7 decembrie 2020). Cândva oaspete de seamă al liberalilor vâlceni, Ludovic Orban vine acum în satul Cheia pentru a susţine un candidat tânăr al Forţei Drepte la Primăria Băile Olăneşti. PNL s-a compromis în oraşul staţiune când a decis să-l numească candidat pe un actor de comedie, Pupăză, care a avut grijă să distrugă organizaţia locală, iar majoritatea liberalilor de valoare o susţin acum pe Teodora Braneci.

Lansare a unei echipe condusă de o femeie tânără, puternică şi profesionistă în turism!

Lansarea candidaturii Teodorei Braneci pentru funcția de primar va avea loc duminică, 28 aprilie, la ora 15.00 la Căminul Cultural din Cheia
“Ne-am gândit că este momentul să strângem rândurile și să ne unim forțele pentru a construi un viitor mai bun pentru Băile Olănești. Fiecare voce contează, fiecare pas împreună face diferența!
De asemenea, ne bucurăm să vă anunțăm că avem onoarea să-l avem ca invitat pe domnul Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, care va aduce cu el un suflu proaspăt de încredere și susținere pentru proiectele locale.
Vă așteptăm să luați parte la acest moment important pentru viitorul nostru!”, este invitaţia Teodorei.
Aceasta candidează la funcţia de primar şi poate deveni cea mai tânără femeie ce a câştigat această funcţie în întreaga istorie a judeţului Vâlcea
A depus la Biroul electoral o listă surprinzătoare pentru Consiliul Local: 3 persoane peste 40 ani,
5 persoane între 30-40 ani, ceilalţi până la 17 sub 30 ani.

Vom prezenta detaliat, după lansare, întreaga echipă a Teodorei Braneci, pentru că acest grup de oameni uniţi care o susţin, arată de fapt de ce vine Ludovic Orban la lansarea unei candidate de 27 de ani.

Teodora Braneci are 27 de ani este născută și crescută în Cheia, Băile Olănești.
În 2019, a absolvit Facultatea de Management Hotelier în Olanda și de atunci a activat în acest domeniu, acumulând o vastă experiență în diverse sectoare hoteliere din străinătate şi din ţară. A avut oportunitatea să lucreze atât în hoteluri de lux cu 5 stele, cât și alături de mici operatori de turism, contribuind la dezvoltarea lor şi ştie cum să aducă mai mulţi turişti hotelierilor din Băile Olăneşti.
Activează şi în mediul ONG urilor, unde a lucrat în proiecte care vizează dezvoltarea locală pornind de la ideea de comunitate,
Consecveţi ideii de egalitate de şanse suţinem constant candidaţii tineri cu potenţial, cu studii pe bune, cu proiecte şi cu bună credinţă în ceea ce fac!

Traian GUMINSKI