Primarul comunei Vlădești, Adrian Cosac, un nou mandat de președinte la ADI Salubrizare

Azi, 22 mai, au avut alegeri la Asociația de Dezvoltate Intercomunitară Salubrizare (ADIS), unde bătălia s-a dat între președintele în funcție Adrian Cosac (primarul pesedist de la Vlădești) și liberalul Constantin Cârstina de la Orlești. Cosac a obținut 45 de voturi, Cârstina 41, trei voturi fiind anulate.

“ADI Salubrizare este o asociație căreia noi îi acordăm o atenție deosebită, deoarece gestionarea deșeurilor la nivelul județului Vâlcea este pentru noi o preocupare constantă.
Astăzi, la Adunarea Generală a ADI Salubrizare Vâlcea, i-am informat pe primarii vâlceni prezenți că lucrările de construire a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Roești sunt într-un stadiu avansat de execuție și în curând această investiție importantă, care va deveni un reper la nivel național, va fi finalizată.
Administrarea viitorului centru ecologic va fi atribuită ADI Salubrizare. Și, tocmai de aceea, mă bucur că propunerea mea ca domnul Adrian Cosac să rămână în funcția de Președinte al ADI Salubrizare Vâlcea a fost votată de majoritatea membrilor asociației.
Acest om, de altfel un primar bun pentru comuna Vlădești, a muncit enorm și trebuia să continue proiectele începute aici.
Îl felicit pe Adrian Cosac, pentru alegerea în funcția de președinte ADI Salubrizare, pentru un nou mandat!
Le mulțumesc primarilor din județul Vâlcea pentru prezența la ședința de astăzi și pentru votul lor responsabil!”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, după ședința ADIS.