Primarul Cătălin Avan prevesteşte un război civil

Primarul liberal al comunei Păuşeşti Otăsău este unul dintre cei mai cunoscuţi primari din Vâlcea. Este cunoscut pentru realizările sale, implicarea non stop în problemele localităţii, popularitatea de care se bucură în comuna sa în care a obţinut votul marii majorităţi a populaţiei anul trecut, dar este cunoscut şi pentru excelenta comunicare pe care o are pe facebook atât cu presa, cât şi cu locuitorii comunei.

Îl cunosc bine şi iau în serios aproape fiecare postare a sa. Nu le-am luat în serios pe cele în care avertiza, imediat după ce a fost propusă Saiddeh Sevil premier, că în România cineva urmăreşte declanşarea unui război civil.
Primarul Cătălin Avan a mai spus pe facebook imediat după declanşarea manifestaţiilor că cei care le-au declanşat nu au nimic cu ordonanţele, ci urmăresc ceva mai grav şi a mai menţionat încă de zilele trecute că lumea nu va fi retrasă din stradă nici după abrogare: “Ordonanţa a fost un pretext! PSD trebuie să plece de la guvernare, ăsta este ordinul de zi pe unitate!!!” posta Cătălin Avan.
Dacă acest om inimos, care a votat mai mereu împotriva PSD întreaga sa viaţă are dreptate, iar dacă dreptatea sa se combină cu textele unor jurnalişti bucureşteni renumiţi care avertizează că cineva vrea să ucrainizeze ţara nostră şi să o transforme într-un Maidan al Europei aşa cum s-a întâmplat la Kiev acum 4 ani, înseamnă nu că PSD va pierde Guvernarea, ci că noi vom pierde România.
“Am spus că o să urmeze sau se caută începutul unui război civil!!! Din păcate declar că informațiile mele erau corecte, din fericire încă îl putem opri, dacă ne vedem toţi de treaba noastră!!!” îmi scria în urmă cu puţin timp primarul Avan.

Traian Guminski