Primăria Popești derulează proiecte importante pentru comunitate

Primarul Aurora Măgura a semnat, contracte de finanțare pentru două proiecte incluse în Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acestea vizează instalarea de panouri fotovoltaice la sediul primăriei și la căminul cultural din Popești.
Proiectul de „Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ” a primit aprobare și finanțare în cadrul PNRR, îmbunătățind condițiile de învățare la Școala Gimnazială Urși – Popești, care a fost deja modernizată cu fonduri guvernamentale.
Unul dintre proiectele principale în desfășurare este modernizarea drumurilor de interes local cu o finanțare prin programul „Anghel Saligny” în valoare de peste 14,5 milioane de lei
Un parteneriat semnat între comuna Popești și Consiliul Județean Vâlcea reprezintă un alt pas important pentru comunitate. Contractul pentru realizarea unor centre de colectare prin aport voluntar (CAV-uri) pentru colectarea selectivă a deșeurilor din județ, finanțat prin PNRR, va aduce beneficii și localității, contribuind astfel la îmbunătățirea gestionării deșeurilor. (T.G.)