Primăria Popești a organizat Memorialul “Titel Iordache”

Duminică, 19 august, în comuna Popești a fost organizată prima ediție a Memorialului “Titel Iordache”. La această competiție au participat echipe din comunele Pesceana, Roșiile şi Popeşti.


Evenimentul a fost inițiat de primarul Aurora Măgură împreună cu frații celui care a fost Titel Iordache. Un tânăr foarte bun, respectat, care a rămas în amintirea familiei, fraților, prietenilor, colegilor și consătenilor săi.
Vremea frumoasă a atras prezența unui public cunoscător și iubitor al fotbalului care a aplaudat jocul formațiilor participante. La eveniment a participat și deputatul Eugen Neață un prieten apropiat al multor familii din Popești, comună în care a lucrat mulți ani și al administrațiie locale de aici. Parlamentarul social democrat a oferit mingi de fotbal echipelor participante și a felicitat-o pe primarul Aurora Măgură.


“La invitația primarului Aurora Măgură, am participat astăzi, la prima ediție a Memorialului “Titel Iordache”, la fotbal organizat în comuna Popești.
Prin acțiunea de astăzi, nu numai că a fost comemorat un tânăr de mare caracter, ci a fost evidențiat faptul că atunci când faci lucruri bune pentru oameni, respecți și ești bun, oamenii nu vor uita niciodată de tine și vei rămâne veșnic viu în amintirea lor.
Sunt convins că acest memorial își va urma cursul, iar la anul ce vine, vor participa mai multe echipe de fotbal.
O felicit pe doamna primar Aurora Măgura pentru modul în care se implică în activitatea comunității, pentru proiectele realizate și o asigur pe această cale că are sprijinul și susținerea mea în tot ce și-a propus pe viitor!
Oamenilor buni și minunați din comuna Popești, care îmi sunt ca și o familie, le transmit aprecierea și respectul meu pentru că au fost alături de mine în anii pe care i-am petrecut aici.Felicit organizatorii și echipele participante!”, a scris Eugen Neață pe pagina personală de facebook. (T.G.)