Primăria Păuşeşti Otăsău investeşte în copii

Lăudabilă poziţia actualei administraţii locale din Păuşeşti Otăsău care alocă resure importante în învăţământul din zonă. Dacă administraţiile locale din România ar acţiona în acest sens situaţia s-ar schimba în bine în şcolile din ţara noastră.

Presa locală a lăudat la unison iniţiativa primaruui Cătălin Avan care a reuşit din economiile la buget să achiziţioneze tablete pentru toţi elevii din comună şi aceştia le-au primit la începutul noului an şcolar.
La iniţiativa cadrelor didactice din Şcoala Gimnazială Otăsău consiliul local şi primarul au reuşit să găsească soluţia pentru ca în acest an şcolar toţi elevii din comună să primească şi auxiliare şcolare gratuite.
“După ce am asigurat achiziţia de tablete, pentru toţi elevii, am finalizat achiziţia de manuale şi caiete auxiliare pentru toate cele opt clase şi clasa pregătitoare! Pas cu pas îndeplinim tot ce am promis!!! Achiziţia am efectuat-o prin catalogul electronic SEAP, în urma unui proces de selecţie de oferte, câştigat de editura Delfin”, menţiona aseară primarul Avan pe pagina sa de facebook. (T.G.)