Președintele Consiliului Județean Vâlcea urmează să fie executat la comandă??! Constantin Rădulescu se află pe lista neagră de “paradeală” a lui Klaus Iohannis

Prezentăm datele pe scurt și lăsăm cititorii să judece!
Vineri, 9 februarie, în o conferință aparent banală de presă din Vâlcea, deputatul liberal Cristian Buican, vicepreședinte național al PNL, lider de filială județeană și secretar al Camerei Deputaților, lansează o tiradă de acuze împotriva lui Constantin Rădulescu președintele Consiliului Județean Vâlcea pe care-l nominalizează ca un “șef al mafiei locale”, mafie constituită împreună cu primarul Mircia Gutău. Deputatul Cristian Buican repetă de câteva ori că el va face alianță la Vâlcea cu orice forțe politice, inclusiv cu AUR pentru a scăpa județul de această mafie, dar nu aduce nicio acuză concretă asupra vreunui demers ilegal al celor pe care–i numește mafioți.
Miercuri, 14 februarie, cu o întârziere inexplicabilă pentru un post național de știri, DIGI TV reia declarațiile lui Buican încă de la prima emisiune de dimineață și o repetă apoi de mai multe ori.
Tot miercuri site-ul solidnews.ro publică o amplă analiză a celebrului Cosmin Gușă, prezentată de acesta puțin mai devreme pe postul de radio GOLD FM (https://solidnews.ro/gusa-pesedistii-au-mirosit-ca-iohannis-vrea-sa-i-traga-pe-sfoara-si-cer-doua-comasari-sau-niciuna-pnl-e-in-situatie-de-avarie-se-rupe-hamul-le-poate-muri-si-calul/ )
Cosmin Gușă susține că 10 lideri social democrați și cinci liberali se află pe o listă a președintelui Klaus Iohannis care controlează direct o parte din procurorii importanți și judecătorii din România.
Cosmin Gușă spune că Iohannis încearcă să rămână în cărți și după terminarea mandatului de președinte și prin urmare va elimina lideri județeni pentru a forța conducerea PSD și PNL să-i urmeze un plan.
Dacă în perioada următoare, sub indiferent ce pretext, procurorii vor cere arestarea, reținerea sau vor declanșa urmăriri penale împotriva unora din președinții nominalizați de Gușă însemnă că sursele de informare ale acestuia au fost foarte bune și că în România justiția se face numai la comandă politică.
Nu am reușit să obținem un punct de vedere al deputatului Cristian Buican, dar nici al președintelui Constantin Rădulescu până la publicarea acestei informații. Le vom publica dacă acestea vor veni în orele următoare!

Traian GUMINSKI