PREJUDICIU RECUPERAT DE POLIȚIȘTII BREZOIENI

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-o autocisternă ce se afla parcată pe marginea D.N.7 în zona Debușare, de pe raza orașului Brezoi, o persoană necunoscută a sustras o geantă în care se aflau mai multe documente și o suma de bani.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, în fapt, șoferul unei cisterne, un cetățean sârb, a oprit într-o parcare neamenajată în vederea remedierii unei defecțiuni și profitând de neatenția acestuia, un bărbat i-ar fi sustras din habitaclu o geantă, acesta reușind să scape după ce a fugit și a intrat în fondul forestier ce se afla în apropiere.
Cu sprijinul polițiștilor din Călimănești și în baza informațiilor deținute și a cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea a unui bărbat de 27 de ani, din județul Ilfov, bănuit de comiterea faptei. De asemenea, a fost identificat și un autoturism în care se aflau 3 bărbați toți din județul Ilfov, care ar fi fost împreună cu bărbatul bănuit de comiterea furtului.
Toate persoanele au fost conduse la sediul poliției, iar în urma audierilor și verificărilor efectuate s-a reușit recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.
Întrucât persoana vătămată si-a recuperat prejudiciul, nu a mai dorit continuarea cercetărilor, fapt pentru care bărbatul de 27 de ani, nu mai poate fi tras la răspundere.