Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au încarcerat la Colibaşi un violator

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat de 35 de ani condamnat la închisoare pentru infracţiunea de tentativă de viol. Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

La data de 12 aprilie, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.
Astfel, au depistat un bărbat de 35 de ani, pe numele căruia Judecătoria Râmnicu Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta era condamnat la 2 an şi 8 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru infracţiunea de tentativă de viol.
“În fapt, la data de 12 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi SNUAU 112 că o femeie a fost agresată în cartierul Ostroveni. Poliţişti ajunşi la faţa locului, au stabilit faptul că o femeie de 34 de ani a fost constrânsă prin exercitarea de violenţe şi ameninţări, de către un bărbat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, să întreţină raporturi sexuale cu aceasta. Femeia a strigat după ajutor fiind auzită de două persoane, iar agresorul a fugit. Sesizarea poliţiştilor fiind făcută imediat, echipa operativă a reuşit prinderea şi identificarea bărbatului în scurt timp. Este vorba despre I. Constantin, de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea”, ne spune Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.
Cel în cauză au fost introdus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.