POLIȚIA ROMÂNĂ ANGAJEAZĂ 60 DE AGENȚI CONDUCĂTOR CÂINE DE SERVICIU

Poliția Română recrutează candidați pentru ocuparea, prin concurs de încadrare din sursa externă, a 60 de funcții de agent de poliție, specialitatea conductor câine de serviciu. Posturile sunt disponibile în toată țara.

Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant, de agent de poliție (conductor câini), din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Înscrierea candidaților se realizează în perioada 19.03 – 03.04.2024, exclusiv on-line, la adresa e-mail resurseumane@vl.politiaromana.ro , prin transmiterea documentelor conform regulilor precizate în anunțul de concurs, care este publicat pe hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192 .

Dosarul de înscriere, în volum complet, va fi transmis până la cel târziu 03.04.2024, ora 16:00. Nu vor fi luate în calcul dosarele de înscriere transmise după data și ora anterior menționate

Informații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, telefon 0250.703.112, în intervalul orar 08.00 – 14.00 (doar în zilele lucrătoare).

Pentru informații suplimentare și alte detalii referitoare la concurs vă rugăm să accesați linkul următor:
https://vl.politiaromana.ro/files/cariera_files/Anunt_mediatizare_concurs_-_agent_II (_si_conductor_caini)_poz._378.doc.