PNL Vâlcea are candidat puternic pentru Mihăești – Cătălin Stănică

În cadrul Comitetului de Coordonare Locală al PNL Mihăești, liberalii vâlceni, în frunte cu președintele, deputatul Cristian Buican, au anunțat official numele candidatului pentru funcția de primar al comunei vecine Râmnicului, la alegerile locale de anul viitor. PNL va conta pe Cătălin Stănică, iar la eveniment au participat numeroși locuitori ai comunei Mihăeşti și a fost marcat de prezența unor reprezentanți ai PNL Vâlcea: Președintele PNL Filiala Vâlcea, Cristian Buican, senatorul Claudia Mihaela Banu, deputatul Laurențiu Nicolae Cazan, secretarul de stat Aurel Simion, subprefectul Victor Stănculescu și Radu Preoteasa, președinte interimar PNL Mihăești. Cătălin Stănică este fiul fostului primar al localității, Nicolae Stănică, un om iubit de comunitatea locală, decedat prematur în luna martie a anului 2011. Candidatul PNL se ridică acum ca o voce puternică în comunitate, fiind hotărât să continue activitatea administrativă pe care a început-o și pe care a demonstrat că o poate face cu devotament și implicare pentru comunitatea din Mihăești. De-a lungul timpului, Cătălin Stănică a fost implicat în mai multe proiecte în folosul cetăţenilor din comuna Mihăeşti, iar din funcţia de primar viziunea și proiectele sale de dezvoltare a comunei vor fi mai uşor de realizat și implementat.

“Am fost mereu cu mintea și sufletul la PNL Vâlcea”

Cătălin Stănică a fost consilier al primarului de la Mihăești, iar în ultimul mandat consilier local ales pe listele USR Vâlcea, dar spune că mereu a fost cu sufletul și mintea la formațiunea politică al cărei membru a fost și tatăl său: “Sunt deosebit de onorat să mă aflu în fața dumneavoastră din postura de candidat al comunei noastre din partea PNL Vâlcea. Cei mai mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți pentru că sunt legat de comunitatea Mihăeștiului prin activitatea și familia mea. Sunt interest în primul rând de dezvoltarea și prosperitatea acestei comune. Tatăl meu a fost pentru două mandate primarul liberal al localității iar eu am fost președinte al organizației de tineret a PNL. De tânăr am înțeles că deviza liberal, “Prin nou înșine”, nu exprimă doar o deviză de partid ci și un îndemn conform căruia fiecare dintre noi trebuie să-i dăm expresie în comunitate. Profesia mea este cea de economist, am experiență timp de 15 de ani și în domeniul privat și în cel public, atât în țară, cât și în străinătate. În prezent activitatea mi-o desfășor în cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. O perioadă am fost și consilierul primarului comunei Mihăești. La precedentele două alegeri locale am dorit să fac parte din lista consilierilor locali al PNL dar am fost refuzat. În anul 2020 m-am îndreptat spre o altă forță politică de dreapta care avea șanse să acceadă în Consiliul Local dar în toată această perioadă inima și sufletul meu au rămas la PNL Vâlcea. Am susținut toate proiectele menite să ducă la dezvoltarea comunei, din postura de consilier local”, a precizat Cătălin Stănică.

Sprijin total de la președintele Cristian Buican

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, spune că îi va oferi sprijin necondiționat tânărului candidat pentru funcția de primar al comunei vâlcene Mihăești: “Spre surprinderea întregului județ, azi la Mihăești participăm la un nou început. Dăm un semnal foarte puternic oamenilor din Vâlcea. Fac parte din lumea politică veche și poate lumea nu mă crede că vreau să transmit un mesaj de schimbare. Eu o să fie mai direct și o să vă spun niște lucruri pe care oamenii le gândesc și pe care politicienii le ocolesc în discursurile lui. M-am decis nu azi, mai demult, să lupt pentru o clasă politică nouă. Așa am decis ca la Mihăești să propunem pentru funcția de primar un exponent al noii clase politice în dauna unui primar care este din vechea clasă politică care din punctul de Vedere al oamenilor de aici și din punctul meu de Vedere, nu mai reprezintă localitatea Mihăești. Avem datoria, noi oamenii politici, să ne dăm la o parte când simțim că lumea nu ne mai vrea și să dăm șansa celor tineri, celor capabili să vină și să ne înlocuiască. Cătălin Stănică este un om care vrea și poate să facă pentru cetățenii comunei Mihăești ceea ce trebuie și va avea tot sprijinul nostru”.