PMP devine mai puternic la Râmnicu Vâlcea

Marţi, 7 iulie, PMP a mai primit un ajutor nesperat în dezvoltarea organizaţiei municipale. Omul de afaceri Gabriel Catrinescu, liberal experimentat în bătălii electorale şi fost, până acum 6 luni, vicepreşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea, s-a alăturat echipei PMP împreună cu un grup de foşti liberali.

“Nu ne-am mai regăsit în politica dusă de actuala conducere a PNL care a “ras” sistematic colegi cu vechime şi experienţă pentru a face loc unor oportunişti care acaparează intern organizaţia. Am considerat că nu mai are sens să ducem bătălii interne în PNL şi că este momentul să ne asociem unui grup de vâlceni care au idei şi proiecte frumoase şi constructive şi care ne-au primit cu inima deschisă. Este prematur să vorbesc acum despre o eventuală candidatură a mea pe vreo listă de candidaţi deoarece prioritar este dezvoltarea rapidă a organizaţiei municipale şi judeţene şi identificarea unor candidaţi din mediul rural care să ne ajute să intrăm în Consiliul Judeţean.
Le mulţumesc anticipat tuturor prietenilor şi colegilor care ne vor susţine în acest demers, dar şi presei locale care va prezenta obiectiv proiectele noastre şi candidaţii pe care îi vom aduce în faţa electoratului vâlcean în curând”, ne-a declarat Gabriel Catrinescu. (T.G.)