PMP avansează în Finanţele vâlcene

Recent, Bogdan Giurgea a fost numit adjunct la Finanţele Vâlcea. Bogdan este soţul Alinei Giurgea, fostă Verigeanu. Iar Alina a ajuns preşedinte PMP Râmnicu Vâlcea cu ajutorul fostului senator peremist Nicolae Pătru ajuns printr-o conjunctură speculată la maxim lider judeţean al formaţiunii create de Traian Băsescu. Nu are nicio importanţă că fostul peremist l-a denigrat şi atacat public de sute de ori pe fostul preşedinte de ţară. Acum sunt colegi de partid.

Cum liberalii se tem de următoarea moţiune de cenzură şi au nevoie de susţinere în Parlament, cei din PMP au profitat de ocazie şi au cerut fel de fel de posturi pe unde puteau şi ei.
“Era la control fiscal, unul din grămada de neica nimeni de la noi din sistem. Dar a fost avansat, cică muierea lui este important lider local PMP la Vâlcea şi preşedintele de acolo a pus pile. Este strict numire politică, nu are nimic de a face cu profesionismul sau cu vreun concurs pe bune”, ne-a declarat o sursă credibilă din minister.
Alina şi Bogdan Giurgea sunt prieteni de familie cu Virgil Pârvulescu, candidatul liberalilor la Primăria Râmnicu Vâlcea. Surse locale ne spun că pe Bogdan şi Virgil îi leagă o colaborare permanentă, unul fiind omul de casă al celuilalt din echipele de control.
Le dorim amândurora să aibă parte de tot ceea ce merită!

Traian Guminski