Petreceți 23 August în comuna 23 August!

Dacă vă îngrijorați de prețurile exagerate din stațiunile de top ale Litoralului nostru și de aglomerația de pe plajele din Mamaia, Eforie, Costinești și Vama Veche vă recomandăm un sejur de vis într-o pensiune mică situată la 3 minute de plajă cu mașina.
În comuna 23 August găsiți încă zone de plajă sălbatică, liniște, alimentări cu prețuri normale.
Casa Vlad este o pensiune mică construită cu pasiune de doi tineri ce au investit în ea economiile lor după mai mulți ani lucrați în străinătate.
“Este primul an când oferim spre închiriere 4 camere cu baie proprie, dintre care 3 camere cu balcon și o cameră fără balcon.
Prețurile variază în funcție de sezon, avem pensiunea deschisă tot anul deoarece și locuim aici, oricum tarifele noastre sunt mult mai mici decât cele practicate de cei din stațiunile aglomerate.
Se poate servi micul dejun, cu legume bio din grădină, ouă din ograda bunicilor, brânza este făcută de draga mea mama”, spune Elena, una din proprietare.

Distanța de la locație la:
Plaja 23 August -4 min
Costinești -7 min
Olimp -6 min
Neptun -10 min
Mangalia- 15 min
Vama Veche-20 min
Vama cu Bulgaria-25 min
Seara se poate sta la un pahar în jurul focului, se poate face grătar. Pensiunea găzduiește cu drag familii cu copii dar și cele care au animale de companie.
O idee interesantă ar fi să petreceți o zi de 23 august în comuna 23 August.
Informații și rezervări se pot face la telefon 0730 308 142.

Traian GUMINSKI